Mijn Zelfgemaakte Barbecue Tafel

Op vakantie kreeg ik de inspiratie om mijn eigen barbecue tafel te maken, nadat we genoten hadden van een heerlijke barbecue bij ons huisje. Ik kocht een kleine 47cm barbecue en besloot daar mijn tafel op te baseren. Het resultaat is een handige en compacte tafel gemaakt van bewerkt vuren hout.

De tafel is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ik heb ervoor gezorgd dat er voldoende opbergruimte is voor alle benodigdheden. Zo hoef ik niet steeds heen en weer te lopen om mijn barbecuegereedschap, borden en sausjes te pakken. Alles is netjes georganiseerd en binnen handbereik.

Om het hout te beschermen en een mooie afwerking te geven, heb ik het zelf geolied. Dit geeft de tafel niet alleen een warme uitstraling, maar zorgt er ook voor dat het hout langer meegaat. Daarnaast heb ik wielen onder de tafel geplaatst, zodat ik de tafel gemakkelijk kan verplaatsen. Of ik nu in de zon wil barbecueën of juist in de schaduw, met de wielen is het geen enkel probleem.

Wat ik vooral handig vind aan mijn zelfgemaakte barbecue tafel is dat de barbecue verwerkt is in het blad. Hierdoor hoef ik geen aparte plek te zoeken voor de barbecue en blijft het geheel mooi compact. Daarnaast zorgt de tussenruimte tussen de barbecue en het blad ervoor dat de warmte goed kan circuleren en de tafel niet te heet wordt.

Al met al ben ik ontzettend blij met mijn zelfgemaakte barbecue tafel. Het is niet alleen een praktische oplossing, maar ook een mooie toevoeging aan mijn tuin. Ik kan nu op elk moment genieten van een heerlijke barbecue, zonder gedoe en met alle benodigdheden binnen handbereik. Wie had gedacht dat vakantie-inspiratie zou leiden tot zo’n geweldige toevoeging aan mijn buitenruimte!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Of heb je bijvoorbeeld zelf een goed idee dat je uitgewerkt wil hebben?


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *