Hoi! Wij zijn Bas en Janiek Klaassen. Wij zijn wonende in het dorpje Wapenveld, wat onder Zwolle ligt. Wij hebben het erg naar onze zin als WordPress Frond-end Developer en Onderwijsassistent. Gamen is 1 van onze gedeelde hobby’s en daarbij komt nog wat je hier kan zien!

Sinds eind 2022 zijn wij een ‘creatieve’ hoek ingeslagen en wordt er veel gebruik gemaakt van onze 3D-printer en Cricut Maker.

Bas maakt toffe creaties met de printer, van praktische dingen voor in het huishouden tot waanzinnige karaktes in 3D. Janiek is veel bezig met de Cricut Maker, wat een snijd en schrijfmachine is. Onder andere worden er kleding, tassen en kaarten bedrukt met leuke prints en kan er gewerkt worden met bijvoorbeeld stoffen en mdf.

Deze site was bedoeld voor ons om onze creaties op te slaan op 1 plek. Maar we staan in onze kring bekend om het steeds weer bedenken van nieuwe dingen en ideeën, dus ook dit idee moest worden uitgebreid…

Jij kunt hier ook jouw eigen creatie of 3D-print aanvragen! Wil je je neefje graag een Spiderman karakter in 3D geven? Of wilt u graag een rompertje bedrukken voor die leuke babyshower? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Wij zijn er al wel achter dat wij het creëren en maken voor anderen super vinden om te doen!

Wij begrijpen dat je nu nieuwsgierig bent geworden! Neem een kijkje bij onze creaties voor projecten die we hebben uitgevoerd en nieuwtjes voor onze berichten. Voor de laatste updates kan je ons ook volgen op Instagram!